facebook

У Миколаєві змiя заповзла у квартиру та вбилa папугу

У Миколаєві на балконі своєї квартири у клітці з папугою жінка виявила змію. Місцева мешканка відразу викликала рятувальників.

Квартира жінки розташована на першому поверсі, тому змія з легкістю потрапила на відкритий балкон у помешканні, передає ДСНС у Миколаївській області.

26 липня о 20:17 на лінію “101” надійшло повідомлення про те, що на балкон квартири на першому поверсі житлового будинку по вулиці Авангардній Інгульського району Миколаєва заповзла змія. Про це рятувальників сповістила господарка помешкання, яка і виявила “небажану гостю” в клітці з папугою,– йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники передали плазуна в клітці працівникам Миколаївського зоопарку.

У ДСНС попереджають, що саме у цю пору плазуни найбільше активізуються. Рятувальники зазначають: щоб попередити зміїну атаку, слід пам’ятати, що цей вид хижаків зазвичай мешкає в заболочених місцях, на болотах, поблизу зарослих озер, ставків та в горах. Вражає те, що плазуни все менше почали боятись людей і все частіше з’являються в найнесподіваніших місцях, як, наприклад, – помешкання громадян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У службі радять дотримуватися простих правил у разі зіткнення із плазуном: якщо ви помітили змію, зaмрiть, дайте можливість їй відповзти, не намагайтеся взяти її в руки, пнути ногою чи фотографувати з невеликої відстані.

“Не провокуйте плазуна і не панікуйте, навіть якщо вона невеликого розміру і ззовні млява. Уникайте різких рухів, котрі її лякають. Якщо змія прийняла загрозливу позу, відступіть повільно та мирно розійдіться із нею”, – додають у прес-службі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...