facebook

“Лякали гарячою праскою, вимагаючи гроші”: Уночі невідомі напали на сім’ю депутата

Невідомі злочинці скоїли пограбування, під час якого застосували тортури. Інцидент стався в Житомирській області. Як повідомили в відділі комунікацій місцевої поліції, злочин скоєно вночі 25 липня в Бердичівському районі.

Зловмисники пограбували родину фермера, застосувавши при цьому тортури. Повідомляється, що четверо злочинців в масках пограбували родину директора місцевого аграрного підприємства. Відомо, що грабіжники в масках увірвалися в будинок потерпілих близько 3-ї години ранку.

«Погрожуючи фізичною розправою, зловмисники зв’язали господиню – жінку, 1955 року народження, її дочку, зятя і двох неповнолітніх онуків, які в той момент теж перебували в будинку», – повідомили в поліції.

Щоб дізнатися, де лежать гроші і інші цінності, злочинці застосували тортури гарячою праскою. Після цього вони зникли з місця злочину.

«Оскільки злочин скоєно тільки кілька годин тому, іншої інформації поки немає, поліція встановлює всі обставини, з’ясовує особи грабіжників, а також розмір завданих сім’ї збитків», – відзначили в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними місцевих ЗМІ, нічний напад в селі Семенівка Бердичівського району було скоєно на будинок тещі екс-голови Бердичівського райради, депутата Максима Самчика. На момент нападу в будинку перебували Марія Волкова (теща) і сам Максим Самчик разом зі своєю сім’єю: дружиною і двома дочками.

Потерпілий каже, що злочинців було п’ятеро. За словами Самчика, вони знешкодили його кількома ударами в обличчя.

«Відразу ж поставили грітися три праски, тримали ніж біля горла дружини і дітей, погрожували вбити, якщо не віддамо цінності. Ми готові були віддати все, але в будинку не було великої суми грошей, і це, мабуть, розлютило грабіжників. Найбільше я боявся за життя своїх дочок і дружини, думав, що в живих нас не залишать», – зізнався Самчик.

Відомо, що злочинці катували сім’ю протягом години. Зокрема, вони кілька разів ставили праску на тіло Марії Волкової. Дружину політика теж припікали праскою. Після того як бандити забрали всі цінні речі, вони залишили зв’язаними всіх членів сім’ї. Однак Максим Самчик зумів якимось чином перегризти шнурки, котрі зв’язували ноги дружини, і вона звільнила інших.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...