facebook

В Україні оголосили полювання на іноземних «кримінальних авторитетів» та «злодіїв у законі»

Поліція, прикордонники і Міграційна служба розпочали спецоперацію «Мігрант» для виявлення кримінальних елементів, які проникли на територію України.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

За її даними, превентивні заходи триватимуть до кінця літа.

«Ми проаналізували ситуацію з нелегальними мігрантами, і у нас є серйозні питання. Тому організовуємо, проводимо оперативно-профілактичне відпрацювання «Мігрант», аби виправити цю ситуацію», – цитує прес-служба слова першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

За його словами, завданням поліцейських є виявлення кримінальних елементів, які проникли на територію України для скоєння злочинів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Робимо акцент на документуванні злочинної діяльності саме «кримінальних авторитетів», так званих «злодіїв у законі», які мають намір впливати на криміногенну обстановку в країні», – передає прес-служба слова першого заступника голови Нацполіції В’ячеслава Аброськіна.

Він повідомив також, що в рамках спецзаходів заплановано спільні тактико-спеціальні навчання поліції, прикордонників, нацгвардійців та співробітників Міграційної служби і Служби з надзвичайних ситуацій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...