facebook

На Хмельниччині чоловік з тілом вбитої дружини потрапив у ДТП (ФОТО)

45-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107», не обравши безпечної швидкості, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Пежо Експерт». У результаті лобового зіткнення водій «ВАЗа» та його син потрапили до реанімації.

Жінка, яка також була у машині теж померла. Однак, коли правоохоронці оглянули тіло загиблої, виникла підозра, що на момент аварії вона вже була мертвою.

Провівши експертизу, виявилося, що жінка померла ще до ДТП. Причина – вогнепальне поранення в серце.

Як згодом з‘ясували поліцейські, чоловік під час домашнього конфлікту здійснив постріл з виготовленого кустарним способом пристрою для стрільби в напрямку 40-річної дружини, від чого остання померла.

За словами підозрюваного, злякавшись власного вчинку, він поклав дружину у автомобіль, взяв із собою сина, якого не мав на кого залишити, та поїхав до лікарні. Дорогою до медичного закладу він не впорався з керуванням і потрапив у ДТП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України – Навмисне вбивство.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Він перебуває під вартою у лікарні. Раніше підозрюваний уже притягувався до відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницької області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...