facebook

Жахи батьків наяву: в центрі Києва ескалатор засмоктав дитину, дівчинку госпіталізували

На одній зі станцій метро, ​​розташованих в центрі Києва, сталася надзвичайна подія. Як повідомляє Telegram-канал «Hueviy Kiev», в результаті інциденту постраждала дитина.

 

 

Все сталося 19 липня, на станції метро «Олімпійська». У ескалаторі застрягла нога дитини. На місце події відразу виїхали медики і поліція. На щастя, все обійшлося. За словами поліції, у дівчинки, якій 2,5 року, переломів немає, але пошкоджені м’які тканини стопи на правій нозі. Дитину госпіталізували після надання першої допомоги на місці.

На жаль, подібні випадки в столичному метро трапляються досить часто. Так, в травні цього року на станції “Печерська” травмувався п’ятирічна дитина. Мама не тримала малюка за руку, а він сидів на ескалаторі. Пальці дитини затиснуло між ступенями і балюстрадою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Подібні НП трапляються в інших містах. Наприклад, недавно в харківському торговельному центрі трирічний малюк впав в щілину біля ескалатора. Малюк пролетів два поверхи та відбувся черепно-мозковою травмою. Трирічний хлопчик проліз між захисною огорожею ескалатора і впав вниз. У лікарні, куди привезли малюка, констатували – у хлопчика немає ні переломів, ні пошкоджень внутрішніх органів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...