facebook

В Україні оштрафували першого водія за гру Pokemon Go

Новомодна гра Pokemon Go прийшла в Україну, більше того, днями було виписано перший штраф водієві, який ловив покемона просто за кермом.

Пізно вночі 19 липня у Львові у районі Підзамче екіпаж патрульної поліції помітив дивний автомобіль, який стояв просто посеред дороги. Правоохоронці вирішили поцікавитися у водія, що ж сталося. Яким же було їх здивування, коли молодий хлопець зізнався, що документи забув удома, а стояв на дорозі тому, що полював на покемона. Врешті-решт на любителя погратися в Pokemon Go за кермом виписали штраф у розмірі 425 грн.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав один із патрульних поліцейських, який і засік горе-мисливця на покемонів. Нагадаємо, що Pokemon GO — гра з елементами доповненої реальності для гаджетів на базі Android і iOS. Її метою є полювання на покемонів і їх подальше тренування. За короткий термін вона набула широкої популярності по всьому світу. Однак з нею з’явилися й реальна загроза безпеці дорожнього руху. У США вже було зафіксовано кілька випадків ДТП, причиною яких стали водії, які грали в Pokemon GO за кермом.

13692463_537780126406008_6110487618129219927_n

джерело https://www.autocentre.ua

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...