facebook

Передбачив навіть дрібниці, але все одно попався: поліція Івано-Франківська затримала злодія “на гарячому”

В Івано-Франківську квартирний злодій, здавалося б, продумав всі деталі злочину, але все одно попався. Його, разом з можливим спільником, затримав наряд поліції, який в момент злочину проходив повз.

Близько 4 ранку, патрулюючи район, правоохоронці помітили чоловіка, який сидів на лавці біля одного з будинків по вулиці Коновальця. Офіцери поцікавилися причиною дивної поведінки громадянина, і в цей момент почули шум в під’їзді. Звідти вибіг чоловік з електроінструментом в руках, на його взуття були надіті шкарпетки. З вікна однієї з квартир долинали крики «хто був в моєму домі». Побачивши представників закону, злочинець викинув видобуток і пустився навтьоки, але правоохоронці його наздогнали.

Як виявилося, горе-зловмисник заліз по трубі на другий поверх і вліз в квартиру через відкрите вікно. Однак не зміг зробити це тихо і розбудив власника. Схопивши електроінструмент, який лежав в одній з кімнат, злодій відкрив двері квартири і спробував сховатися. Але вибіг прямо в руки патрульних, які в цей самий момент спілкувалися з його можливим спільником.

Злочинцем виявився 36-річний житель обласного центру, раніше вже судимий за майнові злочини. Цього разу, щоб не опинитися спійманим, чоловік вирішив надіти на руки рукавички, а на взуття – шкарпетки. Відкрито кримінальне провадження за ст. 186 КК (грабіж), санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на рок від 4 до 8 років. Причетність до злочину другого фігуранта справи, 26-річного чоловіка, з’ясовується. Він сидів на лавці з відмичками для вікон і дверей і, імовірно, чекав спільника.

Раніше повідомлялося, що на Прикарпатті сталася жахлива ДТП, є четверо загиблих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прес-служба поліції Івано-Франківської області

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...