facebook

Люди звіріють: жорстока подія вразила все місто

Минулого тижня до поліції Житомирщини надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне десяте мало ознаки кримінального правопорушення. І, завдяки проведеним поліцейськими заходам, кожен четвертий злочин уже розкритий.

Про це повідомив голова ГУ Національної поліції Житомирської області В’ячеслав Печененко на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Вже традиційно очільник Нацполіції області щопонеділка інформує громадськість про найбільш резонансні злочини минулого тижня. Інколи озвучена ним інформація просто шокує тим, на які страшні злочини здатні люди. У тому числі – і по відношенню до рідних людей.

Як стало відомо, нова надзвичайна подія сталася на Житомирщині 9 липня у Коростенському районі, де конфлікт між донькою і матір’ю закінчився смертельним ножовим пораненням останньої.

Нагадаємо, що в Дрогобичі 13-річна дівчинка під час сімейного конфлікту завдала батьку смертельне ножове поранення в шию. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівської області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інформація про подію, що сталася у багатоквартирному будинку на вулиці Михайла Грушевського, надійшла до поліції 7 липня о 02:38 ночі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...