facebook

Несподіване рішення! Володимир Зеленський зробив остаточно заяву про своє президентство

Український актор, ведучий та керівник студії “95 квартал” Володимир Зеленський заявив, що не буде і ніколи не збирався брати участь у президентських виборах.

 

 

Вдзначимо, що нещодавно відомий сценарист Володимир Зеленський зробив пропозицію лідеру “Океану Ельзи” Святославу Вакарчуку, попросивши його визначитися, “так” або “ні”. Відповідне відео Зеленський опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

Спочатку Зеленський привітав українців з Днем Конституції, після чого в жартівливій формі звернувся до Вакарчука.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У цей день у мене тільки одне питання. Слава, ну що. Ти “так” або “ні”? Тому що, якщо ти залізно “так” або точно “ні” – ну тоді і я. А то всі знову запитують: “Ну шо я, шо я”. А шо я? Я-то зрозуміло. Шо ти? Просто якщо ти і я – то це ми, розумієш? А якщо ми – то це всіх”, – сказав лідер “95 кварталу”.

Він зазначив, що вчинить так само, як вирішить Вакарчук.

Проте, його відеозвернення до співака Святослава Вакарчука, в якому він запропонував йому об’єднатися, натякаючи на передвиборну кампанію, було абсолютно жартівливим. Про це Зеленський розповів в інтерв’ю відомому виданю.

“Я не намагався комусь з представників “вищих” лоскотати нерви. Я хочу, щоб мене правильно розуміли. Будь-яка історія, пов’язана з політикою, мене не цікавить. Мене не цікавить будь-яка асоціація з усіма людьми, які коли-небудь були при владі в нашій країні “, – заявив актор.

Також він зазначив, що поки Святослав Вакарчук нічого не відповів на його відеозвернення.

“Той світ від мене далекий, і я не хочу, чесно кажучи, вимазуватися у всьому цьому, десь поруч з ними пробігати, на тлі чимось махати і так далі. Тому Славу я і запитав. Поки мені відповіді не надійшло жодної”, – розповів Зеленський.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...