facebook

На Сумщині батьки до смерті побили маленьку дочку за те, що вона не хотіла їсти

У Білопільському районі Сумської області в поліцію надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про смерть чотирирічної дівчинки. З’ясувалося, що дитину побив 28-річний батько за те, що дочка не хотіла їсти.

 

 

Прибулі за викликом правоохоронці побачили тіло дівчинки з синцями. Батько розповів, що дитині ввечері стало погано і поклали в ліжко. Дівчинка заснула, а пізніше батьки застали її мертвою. Через годину батьки розповіли, що сталося. Дочка відмовлялася їсти картоплю з хлібом і батько спершу ударив її пластиковою пляшкою, а потім рукою.

Пізніше дитини кілька разів ударила мати. Експерти кажуть, що дитина дівчинка захлинулася блювотними масами. Найімовірніше їй було погано, але поруч не було нікого, хто надав би допомогу. Відзначається, що в родині є ще двоє старших дітей, але їх передали в інтернат. За фактом смерті чотирирічної дівчинки поліцейські відкрили кримінальні провадження у 121 ч.1 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» і ч.3 ст. 135 «Залишення в небезпеці». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...