facebook

Відомий російський журналіст розповів, коли Путін звільнить Сенцова

Українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно ув’язнили у Росії, можуть звільнити напередодні зустрічі президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним у Гельсінкі 16 липня.

Про це повідомив відомий російський журналіст Сергій Лойко у ефірі телеканалу «Прямий».

«Проблема, про яку ми зараз обговорюємо знаходиться виключно у веденні президента Володимира Володимировича Путіна. І яке він прийме рішення – а він, напевно, його прийняв. Але будь-яке рішення, прийняте нагорі, крім будівництва якогось моста або ще чогось, не може бути рішенням, поки воно не оприлюднено. Як і якийсь декрет або указ стає законом, коли він з’являється в головній урядовій газеті.
Тому я кажу обережно. Швидше за все, Олега Сенцова відпустять до саміту Трампа. Спочатку у мене була інформація, що його відпустять або обміняють перед чемпіонатом світу. Але потім вже стало відомо, що готується зустріч з Трампом. І думали, кого ще відпустити перед зустріччю з Трампом, і вирішили, що все ж таки Сенцова. Його ім’я у всіх на устах, всі про нього говорять, і його прізвище всюди», – заявив Лойко.

«Володимир Володимирович не має виглядати людиною, яку хтось у чомусь переконує, навіть Трамп: о, зустріч з Трампом пройшла, Трамп виторгував… Жодної торгівлі, нічого. Це акт доброї волі з боку Путіна», – додав журналіст.

Він також розповів, звідки він отримав таку інформацію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Це люди, яким я довіряю. Я працював у Москві все життя. І ми обросли знайомствами. І навіть якщо ми не збігалися в поглядах, все одно перетиналися. Класичний приклад – Олексій Венедиктов (головний редактор російської радіостанції «Эхо Москвы»), який говорить одне, потім інше, потім третє. І п’є віскі сам знаєш з ким… Тому всі ми обросли якимись знайомствами. І я можу сказати, що моє джерело – воно досить обізнаний. Не можна сказати, що це перші руки. Але в Кремлі взагалі не може бути перших рук з інформацію», – зазначив Лойко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...