facebook

Погрожував вбити: іноземець силоміць утримував жінку, намагаючись повернути любов

На Прикарпатті громадянин Туреччини, вимагаючи свою “колишню” повернутися до нього, взяв жінку в заручниці. Надзвичайна подія сталася в ніч на п’ятницю, 13 липня, в селі Вікно Городенківського району.

Раніше “терорист” жив разом з цією жінкою і тепер повернувся, вимагаючи відновити стосунки. Коли потерпіла відмовилася, зловмисник узяв ніж і, погрожуючи жінці, взяв її в заручники.

“Близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від жінки, що вона чує крики сусідки. Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що до сусідки заявниці приїхав її колишній співмешканець – 33-річний громадянин Туреччини. За попередньою інформацією, чоловік проживав на території країни незаконно”, – повідомляють в поліції.

Напередодні ввечері, дізнавшись, що він має намір до неї приїхати, потерпіла відвела дітей до сусідки. Почувши вночі крики, сусідка викликала поліцію.

На місце виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції. Після того, як стало відомо, що іноземець загрожує їй убивством, було розпочато спецоперацію “Заручник” із залученням бійців спецпідрозділу КОРД.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В результаті спецоперації зловмисника успішно затримали. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину (захоплення заручників). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За скоєне іноземцю загрожує до від 5 до 8 років позбавлення волі. Жінка не постраждала. Зараз із нею працюють медики.

Раніше В Ужгороді 20-річний хлопець, не в силах пережити розставання з коханою, заманив її до себе додому і закрив у підвалі. У разі бунту юнак пригрозив своій “полонянці” викласти в інтернет фото, ймовірно, компрометуючого характеру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...