facebook

Двоє хлопців близько зони відчуження ЧАЕС прив’язали до дерева іноземку та зґвалтували її

Поліція в Київській області затримала одного з двох чоловіків, які згвалтували іноземну туристку близько зони відчуження ЧАЕС. Про це в Facebook повідомив відділ комунікації ГУНП області.

Зазначено, що 24-річна дівчина, яка подорожувала автостопом по Україні, повідомила, що в лісосмузі поблизу зони ЧАЕС її згвалтували двоє незнайомців.

Як зазначається, чоловіки погодилися підвезти туристку до кордону на автомобілі і перед цим запропонували відвідати зону відчуження.

“Щоб проникнути туди нелегально, годину водили її по лісі. Там ременем прив’язали до дерева і згвалтували. Після цього – забрали у неї мобільний телефон, фотоапарат і зникли”, – сказано в повідомленні.

Поліція затримала одного з винних – 24-річного киянина – в порядку ст. 208 КПК України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначено, що речові докази вилучено, а сам хлопець зізнався у скоєному. Поліцейські встановлюють місцезнаходження спільника затриманого.

Триває розслідування по рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує до семи років в’язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...