facebook

“Страшно було за малят”: у Полтаві чоловік жорстоко знущався з жінки та 4 дітей

Багатодітній мамі довелося тікати від любителя випити. 10 липня до поліції Полтави звернулася за захистом 29-річна жінка з 4 маленькими дітьми. Вона розповіла, що не може сама впоратися з агресивним чоловіком, який любить випити і бити її і малюків 6, 4, 3 та 1,5 років. Жінка боїться повертатися додому. Про це повідомили у прес-службі поліції Полтавщини.

 

 

30-річний співмешканець багатодітної матусі постійно зловживає спиртним зі своїми друзями-алкоголіками.

Для безпеки жінки та її дітей, працівники відділу ювенальної превенції звернулися до представниць благодійної організації «Світло Надії» Олени Чикурової та Вікторії Лози. Того ж дня біженців від домашнього тирана прихистили у Кризовому центрі для жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські превентивної діяльності вживають усіх заходів, аби убезпечити малолітніх дітей із вказаної сім’ї від будь-яких проявів насильства, – розповів Віктор Кириченко, заступник начальника відділу ювенальної превенції поліції області. – Діям 30-річного чоловіка буде надана відповідна правова оцінка.

Поліція закликає усіх, хто потерпає чи став свідком сімейного насилля, не боятися та про всі факти повідомляти до поліції! Змінами до чинного законодавства передбачено, що вже з кінця цього року сімейний насильник може понести за свої дії кримінальну відповідальність.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...