facebook

Воєнний стан, здати кілька міст і щоб все горіло: Тимошенко розповіла, про що домовився Порошенко з бойовиками

Президент України Петро Порошенко готовий за домовленістю з бойовиками самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» здати кілька українських міст, щоб потім на тлі війни не проводити вибори.

Про це в прямому ефірі одного з українських телеканалів заявила лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

За її словами, план Порошенка полягає у роздмухуванні війни з ОРДЛО та запровадженні воєнного стану.

«Це вкрай небезпечний план, який поки що Петро Порошенко думає реалізувати в Україні. Він хоче, у принципі, щоб вибори президента не відбулися. Зараз розпочався глибокий переговорний процес, з тими, хто нібито очолює «ЛНР-ДНР», тобто по суті з людьми, які сьогодні окупували частину України. Порошенко хоче ініціювати початок великої війни. Він хоче, щоби були захоплені території додатково України. Він хоче, щоб усе горіло, все палало. На цьому він хоче вводити воєнний стан і не проводити вибори у принципі», – заявила Тимошенко.

Вона наголосила на тому, що у Президента та його оточення дружні стосунки з очільниками ОРДЛО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Ви знаєте, що сьогодні Президент, його оточення мають достатньо близькі і дружні стосунки з тими, хто сьогодні нібито очолює ці фейкові «ЛНР-ДНР». Ви знаєте, що сьогодні найбільша контрабанда йде через окуповані території Донбасу, ви знаєте, що найбільша корупція там, що там заробляються сьогодні мільярди спільно українською вищою владою з тими, хто країну окупував. Насправді заробляються мільярди на війні. І ще зараз виникає план на війні не проводити вибори», – заявила в ефірі Тимошенко.

Разом з тим, лідерка «Батьківщини» звернула увагу на те, що план Порошенка вже реалізовується.

«І вже зараз ви бачите – починається ескалація поступова. Вже починають гинути наші військові на цій війні, вже знову починає збільшуватися кількість поранених, активізуються дії», – зазначила Тимошенко.

На її думку, цей план не допоможе Президенту зберегти владу.

«Я хочу попередити Порошенка: якщо, не дай Боже, він піде таким шляхом по суті – початку нової воєнної ескалації, для того, щоб зберегти свою владу та не проводити вибори, про це буде знати весь світ, про це буде знати український народ, і ми не дамо вам цього зробити, Петре Олексійовичу. Всі українці мусять знати, що існують такі плани. А знання вже зупиняє такі проекти, тому вже воно буде просто очевидно», – підсумувала Тимошенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...