facebook

У Миколаєві п’яна дівчина на «Пежо» протаранила дві припарковані машини і зникла з місця ДТП

29 червня, приблизно о 22:00 на спецлінію «102» надійшов виклик від громадян про те, що біля будинку 78 по вулиці Московська, транспортний засіб «Peugeot» білого кольору протаранив дві припарковані машини і не зупиняючись швидко попрямував в сторону вул. Адміральській.

 

 

Вже через 15 хвилин патрульні виявили правопорушника і зупинили його на вулиці Шевченка біля одного з розважальних закладів.

Водієм виявилася дівчина, яка мала ознаки алкогольного і наркотичного сп’яніння. Проходити огляд на стан сп’яніння на місці і в медичному закладі дівчина навідріз відмовилася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На 35-річну дівчину-водія інспектори склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 КУпАП «Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння», ст.122- 4 КУпАП «Залишення водіями транспортних засобів місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні» і по ст. 124 КУпАП «Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...