facebook

“Сенцов вже мертвий?”: Відомий російський публіцист зробив гучну заяву

Відомий російський блогер і публіцист В’ячеслав Рабінович зробив гучну заяву, щодо подій навколо українського політв’язня Олега Сенцова, який утримується в Росії.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Рабінович розповів, що вважає поведінку російської сторони, яка навмисно не пускає до Олега журналістів і українського омбудсмена Людмилу Денисову, може свідчити про найстрашніше.

За словами Рабіновича, причиною скритності, є смерть Олега від тривалого голодування, але російська влада намагається приховати цей факт, тому що не хоче гучного скандалу до закінчення ЧС-2018.

«Жирну свиноматку Москалькову до Сенцова пускають – ласкаво просимо. І вона несе щонайповніше марення, хрюкаючи про його стан. А уповноваженого з прав людини України Людмилу Денісову – не пускають. І у мене виникає питання: чому? Тому що Сенцов вже мертвий, і про це оголосять після закінчення ЧС-2018? »

Нагадаємо, що вчора уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова, яка вирушила до колонії, де утримується український режисер, розповіла, що її так і не допустили до чоловіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Денісової, її російська колега Москалькова ігнорує всі дзвінки. Остання навіть демонстративно проїхала повз Денисової на своєму джипі, прямуючи в бік колонії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...