facebook

Страшна смерть у столичному метро: чоловік кинувся під колеса поїзда на рейки і загинув

Вчора, 28 червня, в Київському метрополітені сталася жахлива біда. Під колесами потягу, що проходить загинула людина.

 

 

Страшний випадок стався на станції «червоною», Святошинсько-Броварській лінії метро близько 11 години вечора. Новину вже опублікували численні засоби масової інформації на підставі повідомлення відділу комунікацій КП «Київський метрополітен» на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Інформація від столичного метро дуже коротка і без всяких подробиць, тому у ЗМІ відомостей мало. У соцмережі метрополітенівці тільки і повідомили, що на станції «Лівобережна» людина потрапила під поїзд з летальним результатом. На короткий час перекрили рух на «червоній» гілці. Однак в метро поспішили інформувати про відновлення руху ще до вчорашнього закриття метро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І тільки журналісти інфомагентства UNN призводять твердження свідків трагедії: вони говорять, що чоловік сам кинувся під поїзд на рейки, наклавши на себе руки.

На наведених фотографіях видно, що на місці інциденту працювали лікарі швидкої допомоги, поліцейські і співробітники київського управління ГСЧС. Однак їхні зусилля з порятунку життя чоловіка успіхом не увінчалися. Тіло загиблого накрили спеціальним мішком.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...