facebook

На Прикарпатті чоловік битою побив таксиста (відео)

Поліція оголосила підозри жителям Ланчина за побиття односельців. Словесний конфлікт, який виник між 20-річним підозрюваним та понад вдвічі старшим за нього односельцем, переріс у бійку.

Хлопець підійшов до чоловіка, взявши заздалегідь заготовлену биту, та побив нею свого опонента.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, конфлікт, а відтак бійка виникли на стоянці місцевих таксистів у селі Ланчин Надвірнянського району 22 червня надвечір та привернули увагу селян, інформує сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Перехожа жінка, яка стала очевидцем інциденту, повідомила у поліцію та відзняла бійку на телефон.
Встановлено, що напередодні чоловіки посварилися між собою. Що стало причиною їхньої суперечки, наразі поліція з’ясовує. Підозрюваний з наміром розв’язати конфлікт, зі словами “ти тут таксувати не будеш” підійшов до 49-річного чоловіка та з допомогою бити почав наносити удари. На його захист у бійку втрутився ще один місцевий 31-річний мешканець. Отримавши кілька ударів, той взяв з автомобіля палицю і у свою чергу побив нею підозрюваного.

Згодом на підмогу синові під’їхав батько, прихопивши із собою предмет, схожий на пістолет, він також взявся до бійки. Як результат, з тілесними ушкодженнями до лікувального закладу доставлено 31-річного ланчинця, який спочатку втрутився у бійку, щоб її припинити, а відтак став співучасником.

Дії зловмисників, як сина, так і батька, поліція кваліфікує як вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі їм заочно оголошено про підозру у вчиненні злочину. За такі хуліганські дії зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться слідство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...