facebook

Гороскоп кохання на липень: цей місяць дуже важливий для більшості знаків Зодіаку

У коханні найбільшу нeбeзпeку становить залежність від думки оточуючих людей. Щастя прийде у ваше життя, якщо ви дозволите собі стати абсолютно байдужими до того, що про вас думають інші люди. Це особливо важливо в липні, який, згідно з думкою астрологів, буде дуже важким місяцем для більшості знаків Зодіаку.

 

 

Овен
Сонце, Марс і Плутон будуть старатися з усіх сил допомагати вам залучати любов. Перший день липня буде неймовірно потужним в плані енергетики, тому що всі три ваших помічника виявляться в підсилюючих аспектах. Кінець місяця буде ще більш вдалим, тому що Сонце перейде в знак Лева, тим самим підсиливши свою активність. Що стосується Марса, то він до 27 липня наблизиться максимально сильно до Землі – це буде велике протистояння. Весь місяць відмінно підходить для знайомств, розстановки пріоритетів, зміцнення стосунків.

До 9-го липня включно ваш воpoг Венера буде помірно активної, але потім перейде в сузір’я Діви. Це послабить хватку планети на деякий час, тому в любові краще бути якомога більш щедрими в перші дев’ять-десять днів місяця. В цілому липень виявиться неймовірно позитивним з точки зору енергетики планет. Фортуна на вашому боці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Телець
Якщо вам захочеться змінити життя на краще, це можна буде зробити за допомогою снів. У липні сновидіння можуть вказати вам вірний шлях у коханні. Робити їх актуальними буде сильний Місяць 3, 4, 8, 9, 12, 13, 30 і 31 липня. У ці дні він відкриє вашу підсвідомість і виведе назовні ваші сильні сторони. Це будуть дні, в які хоч якось можна буде налагодити спілкування з людьми і знайти кохання. В інший час вас можуть чекати великі проблеми і труднощі.

27 липня – найнeбeзпeчнiший день місяця: відбудеться найтриваліше в 21 столітті місячне затемнення. В цей же день буде максимальна сила протистояння Марса. Планета наблизиться до нас найбільш сильно, тому її енергетика виявиться pyйнівною. У любові для вас настануть не найкращі часи – остерігайтеся зрад, ревнощів і заздрощів, а також грубості. Додасть оливи у вогонь ослабла Венера в Діві. Вона знизить силу вашого біополя.

Близнюки
Найсприятливіший період для любовних справ у Близнюків – це 5, 6 і 7 липня. Меркурій, ваш наставник і друг, буде дуже потужним в ці дні, тому що його будуть посилювати позитивні аспекти з іншими планетами. До 25 липня все буде спокійно на любовному фронті, але потім планета перейде в ретроградний стан. У вас можуть з’явитися шкідливі звички, здатні зруйнувати ваше життя і привести до появи нових проблем. Хтось із тих, хто раніше любив вас, може спробувати повернути стосунки.

Дуже важлива зміна відбудеться з Юпітером. До 9 числа включно він буде ретроградним. Цей відрізок часу постарайтеся провести на самоті. Після 9 липня навіть усамітнення не допоможе вам зосередитися на головних речах. Любов зажадає від вас поваги до партнера, до сім’ї і до друзів. Тільки так ви зможете зберегти стабільність. В цілому ж місяць буде для вас вкрай спокійним і стабільним.

Рак
Найбільш активнимв липні буде Місяць. Дні його сили – 3, 4, 8, 9, 12, 13, 30 і 31 липня. У цей час вам посміхнеться удача в коханні, тому краще призначати побачення саме на ці числа. 14, 15, 20,21, 22, 25, 26 і 27 липня – найнебезпечніші дні, тому що Місяць буде повністю або частково позбавлена ​​своєї енергетики. Втративши її підтримки, ви можете стати менш впевненим в собі. Найнeбeзпeчніші дні – 25, 26 і 27 число. 27 числа відбудеться затемнення в Козерозі. Не тільки в любові, а й в інших сферах потрібно буде бути вкрай обережними.

У несприятливі дні можна спробувати використовувати медитацію для залучення коханої людини. Якщо ви вже в стосунках, то постарайтеся в липні не пригнічувати інтереси другої половинки. Додасть проблем активний ретроградний Марс у Водолії, який до всього іншого ще і 27 липня максимально наблизиться до Землі. Агресія і грубість можуть стаття фатальними помилками в коханні.

Лев
Навчитися розбиратися в людях Левам допоможуть поради екстрасенсів. Справа в тому, що зірки обіцяють вам багато обману в липні, який може вилитися в розставання і сварки. Це буде актуально тільки до 23 числа. Починаючи з 23 липня Сонце буде у вашому знаку Зодіаку. Це дозволить вам досягти успіху в любовних справах і знайти другу половинку, підняти стосункина новий рівень.

В кінці місяця для вас будуть найбільш вдалими три дні – 25, 26 і 27 липня, доки Місяць буде безсилим у Козерозі і не зможе принести вам неприємності. 27 число – затемнення Місяця. Це буде хороший день для нових знайомств. Найнебезпечніші дні місяця – 8 і 9 липня. Місяць у Тельці може повністю позбавити вас удачі в амурних справах. Ви можете стати дуже депресивними, вразливими, примхливими й імпульсивними. У коханні такі якості дуже нeбeзпeчні.

Діва
Меркурій, ваш головний космічний наставник, буде ретроградним з 26 липня. Це означає, що кінець місяця краще провести на самоті. Не варто нав’язуватися іншим людям і своїй другій половинці – постарайтеся вирішити свої конфлікти дипломатично, без лайки і ультиматумів. Якщо ви зараз у cтосунках, то спільна зміна обстановки не піде вам на користь в кінці липня.

Венера, ваш ворог, до 9 числа включно буде помірною, але потім ослабне, перейшовши у ваш знак Зодіаку. Це означає, що вам варто відкритися цього світу. Венера перестане тримати за гратами вашу харизму і гарний настрій. Скористайтеся цим в своїх цілях, щоб познайомитися з тією людиною, яка вам подобається. Якщо ви не знаєте, наскільки ваші шанси великі, то спробуйте дізнатися вашу любовну сумісність по імені.

Терези
Для Терезів липень виявиться вкрай нeбeзпeчним і негативним. Причин буде дві. Перша – ослаблення Венери, вашого головного помічника в коханні. 10 липня вона перейде в сузір’я Діви, тому вам доведеться відстоювати свої переконання, оскільки тиск суспільства на вас може різко збільшитися. Оточуючі можуть захотіти змусити вас думати так, як зручно їм. Вибирайте складний шлях – він навчить вас багато чому.

Друге джерело нeбeзпeки – ваш головний воpoг, Марс. Ця планета все ще дуже сильна і ретроградна у Водолії, але 27 числа відбудеться унікальне явище – Марс наблизиться до Землі, завдяки чому його сила зросте неймовірно. Це велике протистояння буде наростати поступово, як і спадати, тому майже весь липень буде для вас дуже нeбeзпeчним. Вплив планети може зробити вас жоpcтокими і ревнивими. Не будьте такими з тими, кого любите, якщо хочете залишитися на плаву.

Скорпіон
Марс, ваш друг і наставник, буде дуже потужним у Водолії. Його наближення до Землі посилить його позитивний вплив на вас. Венера, навпаки, з 10 числа послабшає. Цей місяць буде ідеальним для любовних ігор і флірту. Вам варто присвятити цей час любові, романтиці. Астрологи зазначають, що весілля в липні для представників вашого знака виявиться неймовірно вдалим. Ваша наполегливість і пpистpaсть допоможуть вам досягти бажаного.

Незважаючи на те, що цей місяць може бути неймовірно позитивним, Скорпіонам варто задуматися про те, чи треба приймати важливі рішення в коханні. Наприклад, перед створенням сім’ї і весілля варто перевірити сумісність в шлюбі за першими літерами імені. Перед першим побаченням варто зрозуміти, які цілі ви переслідуєте і чого ви хочете. Будьте чесними з людьми, які вам подобаються.

Стрілець
Ваш ворог Меркурій почне ретроградний рух 26 числа, що може позитивно позначитися на вашому любовному успіху. Астрологи і фахівці радять не упускати шанс і присвятити кінець місяця пошуків другої половинки або зміцненню стосунків.

Юпітер, один з ваших головних наставників в коханні, позбавиться від ретроградності 10 липня. Повільно, але вірно він буде розчищати вам шлях до щастя. Не бійтеся заводити нові знайомства в другій половині липня. Надихайте людей, щоб закохати їх у себе, зберігайте оптимізм, підвищуйте свій авторитет.

Козеріг
Марс, ваш помічник, буде дуже сильний у Водолії весь липень. 27 число – найважливіший день цього місяця. Марс буде перебувати в аспекті протистояння, тобто він виявиться в близькій точці відносно Землі за цілих 15 років. Весь місяць він повільно буде наближатися до нас, допомагаючи вам розвивати свою харизму і сміливість. Любовні пригоди підуть вам на користь, якщо ви поки не в стосунках. Знайти другу половинку допоможе почуття гумору, відкритість.

Нaйнeбeзпeчніші дні для Козерогів – 8 і 9 липня. Місяць, ваш вopог, буде перебувати в знаку Тельця, чим значно посилить свій негативний вплив на вас. Також днями сили нічного світила будуть 3, 4, 12, 13 липня. Весь цей час, особливо 8 і 9 липня, варто пильно стежити за своїм настроєм. Вам буде потрібно більше підтримки з боку оточуючих. Не відкидайте спроби близьких людей допомогти вам.

Водолій
Липень буде для вас дуже стабільним, тому що ваші пкровителі Сатурн і Нептун не змінять свого настрою. Життєві принципи міняти не варто, тому що вони можуть врятувати вас в складній ситуації, можуть допомогти вам прийняти важливе рішення з приводу подальшого розвитку стосунків.

З 23 липня вам варто бути як можна більш обережними зі своїми емоціями, тому що Сонце перейде в знак Лева. Через це енергія світила посилиться, що може привести до появи переживань, депресивного настрою. Займіться спільними справами, щоб не віддалятися від другої половинки. Якщо ви самотні, то не замикається в собі ні в якому разі. Ознайомтеся зі способами захисту від енергетичних вaмпipів – у вас може з’явитися чимало недоброзичливців.

Риби
Меркурій буде весь місяць стабільний. Ця планета є вашим воpoгом, тому всі проблеми в любові будуть передбачуваними. Ваші гірші риси характеру можуть привести до конфліктів з коханою людиною. Постарайтеся виправитися і стати краще, адже рано чи пізно все одно прийде час, коли ви приймете рішення змінитися накраще. Поки Меркурій спокійний, краще не зволікати. Більш того, 26 числа він стане ретроградним – це значить, що зміна обстановки і внутрішнього стану буде відмінним рішенням.

Венера 10 липня стане слабкою, тому в стосунках з коханою людиною може початися період сварок. Труднощі в спілкуванні з оточуючими сильно позначаться на здатності заводити нові знайомства. В цілому ви можете стати більш жадібними, що в коханні абсолютно неприпустимо. Даруйте людям своє добро і час – вони відплатять вам тим же. Не ставте умов тим, кого кохаєте.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...