facebook

Гройсман зустрінеться з мерами з питань децентралізації

На зустрічі обговорять місцеве самоврядування та енергоефективність

grojsman_soobshil_novie_sroki_vstupleniya_ukraini_v_evrosoyuz

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сьогодні проведе зустріч з мерами українських міст, де будуть обговорюватися питання децентралізації та місцевого самоврядування, зокрема енергоефективність. Про це він розповів у відеозверненні в Facebook.

За його словами, з керівниками міст, зокрема, він поговорить про ефективне використання ресурсів, які виділяються місцевим бюджетам.

“У рамках фінансової децентралізації ми змогли дати на місця достатній ресурс, щоб в тому числі проводити якісні дії з енергоефективності. Сьогодні багато залежить від місцевої влади. І саме сьогодні я буду зустрічатися з мерами українських міст. Ми обговоримо реальний стан справ щодо питань децентралізації та взагалі місцевого самоврядування. Зокрема – енергоефективності та ефективного використання тих ресурсів, які сьогодні автоматично зараховуються до місцевих бюджетів. Думаю, ви бачите: сьогодні в містах ремонтуються дороги, будуються об’єкти, можливо, модернізується транспорт – все це стало можливо за рахунок фінансової децентралізації”, – сказав Гройсман.

Раніше прем’єр говорив, що США допоможе організувати офіс супроводу інвестицій в Україні, так як у них вже є успішний досвід в цьому питанні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...