facebook

Смартфон вибухнув і задушив чоловіка уві сні

Громадянин Малайзії Назрін Хассан помер уві сні після того, як один зйого смартфонів вночі вибухнув і влаштував пожежу в квартирі. Чоловік задихнувся від смертельно небезпечного чадного газу.

Про це повідомляє “Сегодня” з посиланням на інтернет-видання BGR.

Пожежні, які прибули на місце події, виявили обгоріле тіло чоловіка нанапівзгорілому матраці, а в спальні вогонь встиг спалити всі меблі. Експерти зробили висновок, що чоловік помер уві сні, надихавшись їдкого диму.

Родичі загиблого малазійця повідомили поліції, що у Назрін Хассанволодів двома смартфонами – Blackberry і Huawei, але який з них ставпричиною смертельного випадку, слідство не встановило, оскільки обидві моделі згоріли в пожежі.

«У нього було два смартфона. Один з них вибухнув. Хто б міг подумати,що звичайна нічна зарядка обернеться смертельною трагедією. Атепер троє дітей будуть рости без батька», – прокоментував трагедію шурин Хасана.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Колеги Назріна запевняють, що він був технічно підкованою людиною і добре розбирався в гаджетах, в тому числі і смартфонах. Проте, ніяка кваліфікація недопоможе в разі раптового самозаймання смартфона через технологічний брак у конструкції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...