facebook

Меган Маркл отримала у королеви дозвіл обійтися без капелюха – і гірко про це пошкодувала(фото)

Під час спільного візиту в Чешир Єлизавети II і герцогині Сассекському британські ЗМІ звернули увагу на те, що Меган, новачкові в королівській родині, ще багато чому треба вчитися, пишуть “Факти”.

Як уже повідомлялося, коли дами сідали в машину, що чекала їх біля вокзалу, Меган запaнікувала, не знаючи, як себе вести: сідати в автомобіль до королеви чи після. Врешті-решт вона запитала у самої королеви: «Як ви вважаєте за краще?». Її Величність пропустила компаньйонку вперед, хоча повертатися спиною до монарха вважається непристойним. Цей епізод потрапив на відео.

Іншим моментом, що привернув увагу журналістів, стала зачіска 36-річної Меган. Вона вирішила вийти у світ з розпущеним волоссям і непокритою головою.

Це було погоджено зі службами Букінгемського і Кенсінгтонського палаців: королева милостиво дала свій дозвіл. І до того ж послала дружині онука в подарунок сережки з перлинами, які та одягла в поїздку.

Однак, колишня актриса сильно пошкодувала про те, що вирішила обійтися без капелюшка. В Чеширі в цей день було досить вітряно. І герцогині постійно доводилося боротися з розхристаним неслухняними волоссям, прибираючи його руками з лиця. Саму королеву не турбували подібні проблеми. Адже монархиня практично не з’являється на вулиці без капелюха, який є одним з її улюблених аксесуарів. На цей раз вона вибрала капелюшок від Rachel Trevor Morgan.

Відзначається, що Меган проявила повагу до королеви вибором наряду – одноколірна кремова сукня простого крою від Givenchy. Герцогиня, яка зазвичай надає перевагу насиченим кольорам, не вважала за можливе затьмарити Єлизавету, яка обрала яскраво-зелене вбрання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також журналісти звернули увагу на те, що Меган перестала називати королеву «Ваша Величність», звертаючись до неї більш неформальним словом «мем». Єлизавета явно насолоджувалася товариством герцогині і весело сміялася у відповідь на те, що та шепотіла їй на вухо.

Меган Маркл також справила приємне враження на місцевих жителів, зупинившись поговорити з людьми з натовпу. Одна з жінок попросила герцогиню «піклуватися про принца Гаррі». Меган пообіцяла, додавши, що він «найкращий чоловік у світі».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...