facebook

Можуть перенести до Австрії: стало відомо про ймовірну долю “Євробачення-2019”

Представники Європейського мовного союзу, які вимагали, щоб конкурс “Євробачення-2019” не проводили у Єрусалимі, наразі оголосили про те, що Ізраїль взагалі може бути позбавлений права проводити півфінали і фінал міжнародного конкурсу.

Крім того, організатори конкурсу незадоволені планами провести масштабну реорганізацію телеканалу Kan з метою повного розподілу розважальних і новинних програм, повідомляє ЕSC Today, передає ТСН.

Міністр культури і спорту Ізраїлю Мірі Регев зажадала від організаторів конкурсу “Євробачення-2019” суворого узгодження трансляції з представниками влади.

“Це необхідно тому, що влада Ізраїлю фінансує конкурс”, – зазначила Регев.

У Європі такими вимогами незадоволені. Вони звинувачують Ізраїль у надмірній політизації музичного конкурсу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також за словами організатору трансляцій конкурсу 1999 року Ахралія Гольдфінгера, серед продюсерів “Євробачення” ведуться розмови про перенесення конкурсу в Австрію.

Зауважимо, що представники організації EBU, які відповідають за проведення і трансляцію конкурсу, також висувають свої побоювання з приводу арабо-ізраїльського конфлікту.

Нагадаємо, наприкінці травня у ЗМІ з’явилась інформація, що дати проведення конкурсу пісенної першості були змінені, через те, що на початку травня у Ізраїлі святкують День незалежності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...