facebook

“Кров, гній і моторошний брязкіт вантажного ліфта”: українців вразили жахи однієї з лікарень країни

Українка розповіла про умови перебування в одній з українських лікарень: кров, жахливі туалети, немає нормальних ліжок для “важких” хворих, при цьому доба в реанімації медзакладу обійшлася в місячну пенсію. Пост дівчини в Facebook менш ніж за добу встиг зібрати понад 3 тисяч реакцій, понад 200 коментарів і більше тисячі репостів.

“Вдома. 38 днів в лікарняному ув’язненні. Шестигодинна операція, одинадцять діб без свідомості, потім ампутація і знову – реанімація, набряк легенів – реанімація… Вижили. Виходили. Всупереч”, – пише Анна Гін в своєму пості, що описує перебування в лікарні її тяжкохворого батька.

За словами дівчини, в палатах для тяжкохворих лежачих пацієнтів немає ліжок з під’ємними спинками, “щоб банально напоїти водою – атракціон з двох сильних, міцних людей і згорнутого рулоном матраца”.

Крім того, за її словами, доба перебування в реанімації коштувала їй суми, яку можна порівняти з місячною пенсією її батька, плюс довелося платити медсестрі за те, щоб його погодували.

Родичам пацієнтів, які постійно перебувають в лікарні для догляду за ними, доводиться ночувати на стільцях, оскільки ліжка для них не передбачені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також розповіла дівчина і про аптеках всередині лікарні. За її словами, ціна ліків там рівно вдвічі вище, ніж в аптеці через дорогу.

“Кров, гній і моторошний брязкіт вантажного ліфта. Це не можна відмити. Хоч скільки кидай хлорку в воду, тут пахне смертю”, – додала Анна.

“Підходить за описом до будь-якої комунальної лікарні”, “Папи рік як немає, але пекло лікарень – нестерпне”, “Практично скрізь так”, – пишуть в коментарях користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...