facebook

У Хмельницьку хлопець напав з ножем на 9-річну дівчинку

Небезпечний, озброєний та з психічними розладами – у Хмельницьку хлопець напав із ножем на 9-річну дівчинку. Її мати, повертаючись ще з двома дітками додому, попросила доньку відчинити двері квартири. Та коли дитина вийшла у під’їзд, на неї із кухонним ножем у руках накинувся 18-річний сусід.

 

 

Хлопець наніс три удари в поперек і передпліччя. Дівчинку госпіталізували.

Дитина лежить у міській дитячій лікарні, там надали їй допомогу. Запевняють,що життю нічого не загрожує, проте психологічно дівчинці доведеться нелегко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Із місця події нападник втік. Як відомо, з собою захопив ще 2 кухонних ножа, також при собі мав кошти.

Зловмисника буде доставлено до Хмельницького, йому призначать низку експертиз, в тому числі і психіатричну, адже хлопець перебуває у психіатричній лікарні на обліку. І вже залежно від результатів вирішиться, чи потрапить він за грати, чи ні.

До слова, це вже не перший випадок у місті, коли людина з психічними розладами нападає на перехожих. Нагадаємо, наприкінці минулого року чоловік просто серед білого дня на одній з вулиць штрикав шилом людям в обличчя. Вгамувати чоловіка тоді не вдалося, після сльозогінного газу, пострілів в повітря, поліцейські поцілили зловмиснику у ногу. Від поранень нападник помер у кареті швидкої. Будьте обережними, адже ніхто не знає, що чекає за рогом. А про підозрілих осіб одразу повідомляйте правоохоронців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...