facebook

Трагедія на Прикарпатті: чоловік втопився, рятуючи з води трьох дітей

Вчора, 13 червня, близько п’ятої години вечора до обласного координаційного центру УДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що в річці Дністер поблизу села Михальче Городенківського району втопився 31-річний чоловік, мешканець Івано-Франківська.

Поліцейські та рятувальники, які виїхали на місце, встановили, що того дня на березі річки відпочивали троє дітей. Раптом вони почали топитись, тож чоловік, який неподалік відпочивав із дружиною, не роздумуючи, кинулися їх рятувати. Він, виштовхуючи дітей з глибини, передав їх дружині, а сам, пірнувши під воду ще раз, більше не виплив. Жінка сама витягнула дітей на берег. Їхній стан задовільний.

Аби знайти тіло чоловіка, до пошукових робіт задіяли відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП У ДСНС в області та додатково двох водолазів Івано-Франківської РВ. Вони обстежили близько 600 м.кв. дна річки. Станом на 21:40 13 червня пошукові роботи призупинили, чоловіка не знайшли.

Сьогодні, 14 червня, вранці роботи продовжать, повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...