facebook

“Почалась кровотеча, а потім всі бігали”: у Київському пологовому при загадкових обставинах померла породілля

У Києві за загадкових обставин померла 35-річна породілля – HR директор освітнього проекту “Вища Школа Комунікацій” Ольга Іванова. Трагедія сталася під час кесаревого розтину в пологовому будинку на Червоному Хуторі.

 

32310762 – a motion blurred photograph of a child patient on stretcher or gurney being pushed at speed through a hospital corridor by doctors & nurses to an accident and emergency room

Медики стверджують, що жінка нібито захлинулася блювотними масами. Дитину вдалося врятувати.

За словами чоловіка Ольги, всі дев’ять місяців вагітність протікала без проблем, а пологовий будинок вибрали за місцем проживання. В кінці минулого тижня всі аналізи були в нормі, а ввечері 9 червня у жінки почалася кровотеча. Лікарі почали робити кесарів розтин, Дмитра вивели в коридор.

“Нам пояснили, що не могли підібрати трубки для наркозу, тому робили наркоз просто маскою, інший наркоз через укол не могли робити. Дістали дитину, поклали мені на груди… В якийсь момент почали всі бігати… Мені пояснили, що блювотні маси потрапили в легені, шлункові соки все спалюють”, – згадує чоловік.

Попередній висновок розтину показав, що Ольга померла нібито від ішемічної хвороби серця. При цьому сестра породіллі запевняє: у неї не було проблем з серцем, а за день до смерті відчувала себе чудово. “Це все фігня, вибачте”, – прокоментувала Олександра слова фахівців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Медичні керівники стверджують, що за життя жінки боролися понад 15 фахівців, а рішення провести кесарів розтин “було правильним”. “Вони її оглянули і терміново за життєвими показниками прооперували. Всі документи на розгляді в судово-медичній експертизі”, – заявила заступник директора медзакладу Світлана Гончарук. При цьому вона не змогла відповісти на питання журналіста, чи промивали жінці шлунок перед операцією.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...