facebook

“Після того, що робила зі своєю донькою затримана, її…”: Сімейна пара змушувала 4-річну дочку зніматися для непристойних відео

Зловмисникам “світить” до десяти років ув’язнення.

У середу, 13 червня, у Кривому Розі поліція затримала сімейну пару, яка використовувала свою чотирирічну доньку для створення порнографічних відео.

29-річний чоловік та його 30-річна дружина є вихідцями однієї з країн Кавказького регіону, йдеться на сайті Нацполіції.

“Після того, що робила зі своєю донькою затримана, її неможливо назвати мамою. Я не можу розповісти все те, що ця істота робила з дитиною, але на мою думку, цю жінку вже не виправити”, – каже перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

Зловмисники вступали з донькою у статеві зносини, фіксуючи це на відео. Продаж відеофайлів відбувався в анонімному сегменті інтернету, а для оплати використовували криптовалюту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські встановили нік-нейм, який використовували зловмисники для завантаження файлів порнографічного змісту. У квартирі, яку орендували зловмисники силовики провели санкціонований обшук, вилучили комп’ютерну та відеотехніку та мобільні телефони.

Триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...