facebook

Небезпека на воді. Жахлива смерть спіткала двох черкащан

Двоє черкащан потонули у водоймах області протягом двох днів. Трагічні випадки трапилися у містах Ватутіно та Черкаси. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

 

Так 8 червня близько 17:00 під час відпочинку на місцевому ставку у місті Ватутіне, пішов купатися та зник місцевий житель.

Рятувальники чергового караулу місцевої пожежно-рятувальної частини спільно з співробітниками національної поліції за допомогою гумового човна обстежили поверхню ставка, проте пошуки результату не дали. Згодом тіло 43-річного загиблого помітили місцеві жителі, які й підняли його на берег.

9 червня о 14:50 в обласному центрі, на річці Дніпро в районі кафе “Марина”, під час купання втонув 40-річний місцевий житель.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

О 17:40 тіло загиблого виявили та підняли на поверхню водолази комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано 32 пригоди, внаслідок яких 23 особи загинуло та 23 особи врятовано.

Аби попередити в подільшому виникнення нещасних випадків на воді, фахівці Служби порятунку у всіх районах області вирушили на річки та озера. 12 червня профілактичні рейди водоймами відбулися у Кам`янському районі та місті Черкаси.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...