facebook

Отруєння дітей у Черкасах: на місці події знайшли небезпечну знахідку

В будівлі школи в Черкасах, в якій масово отруїлися діти, вдалося виявити страшну знахідку. Про це повідомляють українські журналісти.

 

32310762 – a motion blurred photograph of a child patient on stretcher or gurney being pushed at speed through a hospital corridor by doctors & nurses to an accident and emergency room

«Поблизу школи були знайдені запаси хімічних речовин, які, як з’ясувалося в результаті, вкрай небезпечні для здоров’я», – йдеться в повідомленні.

Слід уточнити, що знахідкою виявилися порожні банки, які були передані фахівцям. За їх інформацією, у них містилася азотна кислота.

Фахівці стверджують, що біль в животі, яка спостерігалася у дітей, є характерною ознакою отруєння цією речовиною. До того ж, у однієї з школярок був виявлений опік очей. Подібний ефект також спостерігається під час розпилення кислоти.

Нагадаємо, у київській Держспоживслужбі озвучили причину отруєння школярів у Черкасах. Голова столичної Держспоживслужби Олег Рубан заявив, що основною причиною отруєння дітей міг стати незапланований ремонт з використанням неякісних будівельних матеріалів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому Рубан зазначив, що є ще версія про застосування біологічної зброї. Але такі випадки не реєструвалися в Україні за останні 10 років.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...