facebook

В Єревані невідомі захопили будівлю полку поліції та взяли заручників

На даний час із озброєними особами ведуться переговори щодо мирної здачі.

1468743621-7646
В Єревані невідомі захопили будівлю полку поліції та взяли заручників, передає РИА Новости. “В Єревані вранці 17 липня скоєно напад на полк патрульно-сторожової служби поліції Вірменії. Особи, які знаходилися на території полку, взяті в заручники”, – йдеться в заяві Служби національної безпеки Вірменії. Як повідомляє прес-центр РНБ, одночасно були зроблені спроби з допомогою соціальних мереж поширити дезінформацію про початок повстання і захоплення будівель та споруд.

“РНБ Вірменії офіційно заявляє, що поширювані відомості не відповідають дійсності. Органи державного управління Вірменії діють в нормальному режимі, правоохоронні органи виконують свої функції з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки”, – йдеться в заяві. З озброєними особами на даний час ведуться переговори для мирної здачі. “Будь-яке протиправне дію буде припинено, а винних притягнуто до відповідальності”, – наголошується в заяві.

Раніше повідомлялося про захоплення будівлі відділення поліції в районі Еребуні на околиці Єревана групою озброєних осіб, які вимагають звільнити утримується під арештом учасника карабахського конфлікту, лідера радикально опозиційного Фронту громадського порятунку “Нова Вірменія” Жирайра Сефиляна, обвинуваченого в незаконному придбанні та зберіганні зброї.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...