facebook

Педофіл викрав 9-річну дівчинку. Злочин, який сколихнув весь регіон

Чоловік, раніше судимий за розбещення дітей, викрав 9-річну дівчинку. У Куп’янському районі Харківської області правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні і розбещенні 9-річної дівчинки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

 

“7 червня до поліції звернулася 30-річна місцева жителька й розповіла, що два дні тому пропала її дочка. За словами жінки, дівчинка могла перебувати у літнього знайомого, який іноді купував їй продукти і підгодовував дитини. Поліцейські з’ясували, що 67-річний чоловік був раніше судимий за розбещення малолітніх, а після відсидки влаштувався охоронцем в місцевій котельні”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці почали пошуки дитини. Знайшли її за місцем роботи пенсіонера, у непридатних для життя умовах. На підприємстві розповіли, що знали про судимість співробітника, але не думали, що він візьметься за старе.

Дитину повернули мамі, зараз з нею працюють лікарі та психологи. На підставі її свідчень слідчі відкрили кримінальне провадження. Якщо провина підозрюваного буде доведена, йому загрожує до 8 років в’язниці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...