facebook

Відірвало руку: з’явилися фото моторошної події в Києві

Внаслідок пригоди водій майже позбувся руки. Вчора близько полудня в Києві на автомобіль зі шляхопроводу впав величезний шматок бетону. Брила, пробивши лобове скло, буквально відірвала руку водієві іномарки.

 

Трагедія сталася біля станції метро «Берестейська».

«Потерпілий терміново був доставлений в лікарню, лікарі намагаються врятувати йому руку. На місці події працює поліція, яка з’ясовує всі обставини того, що сталося, в тому числі і те, чи міг хтось кинути камінь на прожджаючу машину», – повідомили в поліції.

У Департаменті транспортної інфраструктури міськадміністрації Києва повідомили, що шматок бетону не є частиною Берестейського моста.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Берестейський міст цілий. Плита, яка пробила лобове скло автомобіля біля станції метро “Берестейська”, не є шматком моста. За інформацією Нацполіціі, це – шматок плити від стіни, яка знаходиться в 300 метрах від шляхопроводу, її кинули хулігани. Зараз тривають слідчі дії», – повідомили в КМДА.

Роман Ткачук, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА, розповів, що група хлопців відривала шматки облицювання моста в районі метро “Берестейська” і кидала їх на проїжджу частину. Один з таких шматків потрапив в лобове скло автомобіля, що проїжджав під мостом, в результаті чого водій отримав травму руки.

У соціальній мережі Фейсбук теж схиляються до хуліганської версії.

«Я свідок. Їхав за цією машиною, в самого мало не влучили. Хтось кинув камінь або дошку / колоду на 3-ю смугу руху. Другий раз кинули плиту, на вигляд 8 кг. Таку кинути можна двома руками. Потрапили в лобове рено. Коли ми зупинилися, я побачив у водія сильно пошкоджену руку. Відразу за нами їхала швидка, пощастило», – прокоментував в мережі Богдан Савченко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...