facebook

“Вони все одно помруть”: заява заступника Супрун про українців викликала гнів суспільства

Заступник і. о. голови МОЗ України Уляни Супрун Олександр Лінчевський викликав гнів користувачів мережі своєю заявою з приводу лікування онкохворих. Так, Лінчевський про те, що витрачати гроші на онкохворих недоцільно, оскільки “вони все одно помруть”.

 


Користувачі нагадали чиновнику, що буквально кожен знаходиться в зоні ризику. “Бумеранг запущено”, – пишуть вони.

Зокрема, журналістка Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що знала, що Лінчевський незабаром “проявить себе у всій красі”.

“Це не применшує факти корупції, які є при роздачі грошей на таке лікування. Але сам підхід МОЗу… Загалом, головне, мочіть манту і сидите на холодному. І бережіть себе від Лінчевського”, – написала вона.

Нагадаємо, заяву міністра охорони здоров’я Уляни Супрун про надмірне використання антибіотиків на фермах і небезпеки для здоров’я м’яса цих тварин говорить про повну неспроможність держави контролювати якість цього продукту на прилавках вітчизняних магазинів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таку думку висловив виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов.

“Обійняти і плакати”. Сидить чиновник і розповідає нам, чого боятися. Ми нічого боятися не повинні. Навіщо нам країна, в якій ми повинні боятися. Ми за замовчуванням за це все платимо. Ми не повинні розбиратися. На око ти не визначиш, є антибіотики в м’ясі чи ні. Для цього є ветеринарна лабораторія – державний орган”, – підкреслив він.

Уляна Супрун, виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України, розвінчала міф про користь магнітотерапії, яка повсюдно застосовується в медичних установах країни.

За словами Супрун, ця терапія не має нічого спільного з лікуванням захворювань або їх профілактикою. Більш того, в західному світі магнітотерапію давно визнали ненауковим методом. Глава МОЗ впевнена, що цей тип профілактики жодним чином не впливає на організм.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...