facebook

Патрульний не впорався з емоціями та вистрілив чоловікові прямо в голову

Прокуратура Одеської області завершила розслідування стосовно екс-патрульного і його знайомого, обвинувачених в замаху на вбивство і в тому, що залишили людини в безпорадному стані. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Так, в листопаді 2017 обвинувачені розпивали алкоголь у дворі будинку на вулиці Паустовського в Одесі. На зауваження дільничного п’яний поліцейський відреагував неадекватно, вистріливши чоловікові в голову з травматичного пістолета. Потерпілий отримав вогнепальне проникаюче поранення голови.

Один з підозрюваних втік з місця події, навіть не викликавши швидку. Пораненого вдалося врятувати, але він отримав важкі тілесні ушкодження. Лікарі діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму і перелом основи черепа.

Патрульного, що відкрив вогонь, вже звільнили. Незабаром він і його товариш постануть перед судом.

Досудове розслідування проводили слідчі прокуратури Одеської області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, в Криму п’яний поліцейський влаштував смертельну ДТП. Не впоравшись з керуванням, поліцейський виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем КІА, який рухався в зустрічному напрямку. Після зіткнення Mercedes врізався в автомобіль ВАЗ. В результаті ДТП загинула жінка – водій КIA, а також однорічна дитина, яка перебувала в тій же машині.

Також ми писали, що в Дніпрі 60 дітей від 3 до 6 років виявилися в облозі поліції. Правоохоронці на дітях відпрацьовували терористичну загрозу і хотіли зробити тренування максимально реальними. А ось реальними виявилися істерики і жах батьків, які не розуміли, що відбувається. Тепер готують позов до суду.

А у Вінницькій області поліцейський вистрілив у колегу на очах у півсотні дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...