facebook

На хабарі затримано першого заступника голови Держслужби з питань праці

Працівники Головного слідчого управління Генпрокуратури України спільно з працівниками СБ затримали на хабарі в сумі 100 тис. грн першого заступника голови Державної служби України з питань праці, повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

0e6821a2534e2c562eb619a58ecd01e4

Як повідомляється на її сторінці у Facebook у суботу, під час обшуку предмет хабара вилучено. Також проведено обшук у керівника зазначеної служби.

На брифінгу в суботу в Києві глава СБУ Василь Грицак назвав прізвище затриманого – перший заступник голови Держслужби з питань праці Михайло Бардонов.

“Уночі отримав хабар в 100 тис. грн перший заступник голови Держслужби праці м. Бардонов”, – сказав В.Грицак на брифінгу в Києві.

За словами глави СБУ, загалом вилучено 109 тис. грн. Під час обшуку вилучено $153 тис. і дорогий годинник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Проводиться десять обшуків у цій справі. Нині обшуки тривають у голови Державної служби з питань праці”, – також повідомив він.

Як поінформували в Генпрокуратурі, М.Бардонова затримано в порядку ст. 208 КПК України. Нині проводять невідкладні слідчі дії, встановлюють усі обставини здійснення злочини та інших осіб, причетних до цього злочину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...