facebook

У Луцьку п’яний чоловік напав на патрульну

Зловмисник вдарив дівчину головою об стіну.

У Луцьку нетверезий чоловік напав на співробітницю поліції, яка приїхала на виклик. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Інцидент стався, коли екіпаж патрульних прибув на терміновий виклик за заявою місцевої мешканки, яку побив співмешканець. Інспектор збиралася взяти пояснення, однак потерпіла почала вести себе агресивно, тікала, виявилося, що вона нетвереза.

“На її крик вибігли сусіди і також напали на поліцейських. Один з чоловіків завдав тілесних ушкоджень інспектору і вдарив її головою об стіну”, – йдеться в повідомленні.

На даний момент чоловіка затримали і доставили у відділок. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сама ж патрульна зараз знаходиться в лікарні зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою, загрози її життю немає.

Нагадаємо, в Харкові відправили за ґрати чоловіка, який побив дівчину-патрульну. Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді одного року позбавлення волі.

Також ми писали про те, як в Одесі співробітниця поліції разом з очевидцями затримала грабіжника. Переслідували його на двох автомобілях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...