facebook

Вдерся до хати і забрав усі гроші: на Закарпатті напали на пенсіонерку

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу і затримали підозрюваного у розбійному нападі на пенсіонерку. Мукачівцю повідомили про підозру та у суді обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Під час проведення досудового розслідування за фактом нападу на 72-річну мешканку Мукачева поліцейські відділу встановили особу місцевого чоловіка, який причетний до вчиненого. Як з’ясували правоохоронці, 38-річний чоловік вночі через вікно кладової кімнати проник до помешкання пенсіонерки і, погрожуючи їй, викрав гроші у сумі 64 тис.грн.

На місці події працювали поліцейські відділу, експерти. Після вивчення доказової бази, проведення необхідних слідчих дій працівники поліції встановили причетність мешканця районного центру до вчиненого.

38-річному чоловікові вже повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У суді обрали міру запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою. За вчинений злочин йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Досудове слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...