facebook

Дитина стала жертвою батьківської неуважності: моторошна трагедія вразила Україну

У п’ятницю ввечері, 25 травня, у Харківській області сталася жахлива трагедія. Однорічна дитина захлинулася водою під час купання і їй знадобилася медична допомога. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП в Харківській області на офіційній сторінці в Facebook, передає Знай.юа.

 


“Повідомлення про подію надійшло в Люботинськое відділення поліції 25 травня о 21:25. За попередніми даними, однорічний малюк захлинувся під час купання. В даний час медики оцінюють його стан як стабільний”, – йдеться в повідомленні.

Родина потерпілого хлопчика ніколи не перебувала на обліку поліції і характеризується позитивно. Поліції стали відомі деталі події зі слів 41-річного батька. Він стверджує, що під час купання однорічного сина на мить відволікся на другу дитину і вийшов з ванної кімнати.

Батько повернувся і виявив дитини вже в несвідомому стані. Чоловік одразу ж викликав швидку допомогу. Хлопчика доставили у відділення реанімації Харківської обласної дитячої клінічної лікарні, де йому була надана необхідна допомога.

Сім’ю потерпілого все характеризують лише з позитивної сторони і вони не перебувають на обліку у правоохоронних органів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інстинктивна реакція потопаючого” – це те, що люди роблять, щоб уникнути фактичного або передбачуваного задушення при зануренні у воду. І виглядає вона зовсім не так, як думає більшість людей. Ніякого розмахування руками, бризок і криків про допомогу.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...