facebook

“Американців ви не любите, а от американські гроші…”: На Мосійчука накинулися користувачі соцмереж через його скандальну заяву

Висловлення Ігоря Мосійчука викликало в Мережі бурю обговорень.

Вчора під час прямого ефіру на популярному українському телеканалі представник “Радикальної партії” Олега Ляшка вирішив розповісти чим вона відрізняється від партій конкурентів. Мосійчук привів один короткий, але на його думку дуже важливий аргумент.

 

“Чим відрізняємося ми, Радикальна партія Олега Ляшка, від так званих єврооптимістів, а насправді евробалаболів. Яскравим представником яких є народний депутат Віктор Чумак. ВОНИ ЛЮБЛЯТЬ АМЕРІКАНЦІВ, А МИ УКРАЇНЦІВ”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уривок відеозапису депутат опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, де відразу ж запис викликав великий резонанс. Коментатори розділилися на два табори.

Одні стверджували, що Мосійчук правий: “Любить американців, живе в Україні, загальна картина всім їм наср*ти на людей, сумно”, “Вам потрібно докласти всіх зусиль, щоб виграти на виборах”

Інші ж звинуватили самого Ігоря: “Американців ви не любите, а ось американські гроші”, “Чумак хотів сказати, що треба брати американську форму правління, як це роблять у всьому цивілізованому світі, а то у вас щось любові прям зашкалює”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...