facebook

На Запоріжжі під час отримання хабаря піймали голову районної ради

Голова райради у Запорізькій області, викритий на хабарі у 100 тисяч гривень, намагався знищити одержані кошти. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Запоріжжі.

 

24 травня правоохоронці Запорізької області затримали голову районної ради та керівника районного комунального підприємства, які за певну винагороду надавали в користування земельні ділянки, що розташовані вздовж узбережжя Азовського моря.

Для того, щоб розпоряджатися землею на власний розсуд, вищезазначені особи створили умови, за якими розташований на узбережжі Азовського моря дитячий оздоровчий табір відійшов у власність комунального підприємства. В подальшому, через рішення районної ради земельні ділянки табору почали передавати у власність суб’єктів господарювання.

Так, за оформлення документів на право користування земельною ділянкою фігуранти вимагали 100 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці задокументували факт отримання директором комунального підприємства частини неправомірної вигоди у розмірі 60 тисяч гривень. У подальшому одержана сума була розподілена між директором КП та головою районної ради. Після проведення взаємних розрахунків останні були затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Голова Веселівської районної ради, розуміючи, що його викрито у протиправній діяльності, спробував знищити кошти. Крім того, намагаючись втекти з місця події на своєму авто, скоїв ДТП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...