facebook

Вогнем і битою: поліція схопила праворадикалів, які знищили табір ромів

Вогнем і битою: поліція схопила праворадикалів, які знищили табір ромів.

Правоохоронні органи у зв’язку з нападом на табір ромів у Тернопільській області доставили у відділення 12 осіб. Частина з них належить до праворадикальних організацій. Про це повідомляють у Національній поліції.

Глава відомства Сергій Князєв закликав провести швидке та ефективне розслідування інциденту. За його словами, про результати розслідування йому особисто буде доповідати керівник поліції Тернопільської області.

“Будь-яка дискримінація за етнічною приналежністю є неприйнятною. Подібні хуліганські прояви будуть жорстко припинятися. Винні особи будуть притягнуті до відповідальності, незалежно від поглядів і приналежності до якої-небудь організації”, – підкреслив Князєв.

Як повідомили в прес-службі поліції Тернопільської області, на цей момент у відділенні знаходиться частина доставлених. Із ними проводяться бесіди. Інших відпущено на свободу. Вони не перебувають у статусі затриманих, підозри їм також не оголошували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронцям вдалося встановити особи доставлених у відділення. Частина з них, за даними поліцейських, є членами праворадикальних організацій Тернопільської області. Зараз з’ясовується ступінь участі кожного із затриманих в інциденті.

Нагадаємо, на станції метро “Політехнічний інститут” зникли відразу кілька крамниць і кав’ярень, які були розташовані у безпосередній близькості до метро.

У повідомленні йдеться про те, що вздовж проспекту Перемоги стояли кілька кав’ярень і магазинів, вранці вони зникли. Також пропали МАФи, які були розташовані прямо біля входу на станцію метро.

Крім того, по Україні прокотилася хвиля жорстоких нападів на табори циган, які окупували міста. У вівторок ввечері, 22 травня, група молодих людей із битами напала на циган у Тернополі.

За даними джерела, табір, який окупував вулицю Микулинецька, практично розбомбили. Через кілька хвилин після нападу на місце нападу прибуло 12 патрульних авто.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...