facebook

На Україну чекає потужний землетрус

Останнім часом все більшою популярністю на Україні користуються новини, засновані на словах так званих магів, віщунів, екстрасенсів та інших щасливих володарів паранормальних здібностей.

Журналісти вдаються до допомоги нематеріального світу, щоб спрогнозувати курс гривні і інші економічні показники, швидкість вступу України в Євросоюз, розвиток ситуації в Донбассе, пише nev25.blogspot з посиланням на zvistka24.in.ua

Духи бувають прихильні до українців і обіцяють, що найближчим часом ситуація не тільки нормалізується, але і покращиться. Втім, з’являються і тривожні новини з потойбічного світу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Румунський парапсихолог Іоанн попередив про неминучі катаклізми. Потужний землетрус загрожує Румунії, Молдавії і Україні.

Парапсихолог вважає, що земля здригнеться під трьома східноєвропейськими країнами восени 2016 року, напередодні парламентських виборів в Румунії.

Незважаючи на виразний “румунський слід”, руйнування загрожують і іншим державам, підкреслив екстрасенс. Можливість розвитку ситуації за таким сценарієм не виключили і в румунському Інституті фізики.

За словами фахівців, може повторитися катаклізм двохсотлітньої давності: тоді стався землетрус силою вісім за шкалою Ріхтера. Втім, точну дату катастрофи передбачити неможливо, кажуть експерти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...