facebook

Масові отруєння школярів по Україні: знайдено слід злочинців

Низка дитячих отруєнь по школах України, яка розпочалась із Черкас і днями, вслід за Новомосковськом та Миколаєвом, продовжилась у Харкові, може бути невипадковою. Винуватці, ймовірно, ховаються у соцмережах, повідомляє OBOZREVATEL.

 


У соціальних мережах закликають школярів і студентів України розпорошувати газ в навчальних закладах, а потім звітувати, як все пройшло.

Подібна група є в російській соцмережі “ВКонтакте”, яка заборонена в Україні, але куди все ще можливо зайти за допомогою ряду засобів обходу блокування.

Група називається Challenge Completed. Ще в квітні тут закликали купити газовий балончик і зірвати урок. А потім відзвітувати як пройшло: школу евакуювали, клас розпустили тощо.

У кіберполіції України повідомили, що як тільки в українських школах почали масово розпорошувати газ, вони відразу звернули на це увагу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Правда, ми знайшли групи, які з’явилися вже після двох випадків в школі. Тому подумали, що це хтось спеціально провокує вже після цих подій”, – сказали нам в кіберполіції.

У МОЗі досі не знають причину отруєння дітей у черкаській школі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...