facebook

“Заводив дитину в найближчі будинки й знущався”: Спецпризначенець державної охорони 3 місяці гвалтував маленьку дівчинку

У Києві бійця Управління державної охорони звинувачують у згвалтуванні дитини. Лейтенанту спецпідрозділу «Булат» закидають розбещення 13-річної дівчинки.

Як повідомила «Страна.ua» з посиланням на свої джерела в поліції, постраждала дитина перебуває на обліку в інтернаті для розумово відсталих дітей, а в поліцію Дарницького району звернулася мати потерпілої. Жінка заявила, що її дочку згвалтували.

За даними видання, вже встановлено, що насильник представлявся Олександром. Призначаючи дитині місце і час зустрічі, він заводив дитину в найближчі будинки, де і знущався над дівчинкою. «Зв’язок» відморозка з дитиною тривав три місяці.

Обвинувачений – головний спеціаліст 1 Служби «Булат» УДО якийсь Руслан І.

Незважаючи на те, що кримінальну справу за фактом зґвалтування неповнолітньої (ч.3 ст.152 КК України) було порушено ще 8 травня, в ЕРДР обвинувачений чомусь не значиться як діючий військовослужбовець УДО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерело видання не виключає, що зроблено це для того, щоб «уникнути шуму і передбаченого встановленим порядком оформлення спецповідомлення за фактом НП з співробітником Управління держохорони».

Більш того, за даними джерела, ще 11 травня обвинувачений був у розпорядженні свого командування, а вже 16 числа «був включений до наказу по УДО на звільнення».

За даними джерела, питання намагається зам’яти «перший заступник начальника УДО».

В Управлінні держохорони виданню повідомили, що названих військовослужбовець в їх рядах не перебуває.

Прес-офіцер поліції Дарницького району Інна Гамалій пообіцяла роз’яснити ситуацію у вівторок, 22 травня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...