facebook

На підпитку, ще й під “кайфом”: Брат нардепа-радикала збив 10-річного хлопчика і втік з місця події

Інцидент стався біля села Олександрівка Чернігівській області.

ДТП трапилася ввечері 19 травня. Старший брат депутата обласної ради від Радикальної партії Дмитра Блауша збив 10-річного хлопчика, який їхав на велосипеді. Після цього винуватець аварії втік з місця події, передає Корупція.Інфо

У результаті ДТП дитина вижила, проте її відправили в реанімацію.

Очевидці кажуть, що брат депутата перебував в стані наркотичного сп’яніння.

Також відомо, що він зник з місця ДТП, пересівши в іншу машину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час огляду співробітники поліції виявили в автомобілі винуватця ДТП чотири пакети з невідомою речовиною білого кольору.

За фактом інциденту місцеві правоохоронці відкрили кримінальну справу за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Тепер Блаушу-старшому загрожує штраф, громадські роботи, арешт на шість місяців або обмеження волі строком на три роки.

Нагадаємо, українському міському голові оголосили про підозру в підробці офіційних документів для незаконного відвідування окупованого Росією Криму.

Фігурантом скандалу став мер міста Добропілля в Донецькій області Андрій Аксьонов. Про це повідомили в місцевій прокуратурі.

За даними відомства, 47-річний чиновник скористався своїм службовим становищем для підписування табеля обліку робочого часу, в який були внесені неправдиві відомості.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...