facebook

Поліцейський згвалтував п’яну дівчину та зняв весь процес на відео

29-річний Пол Роджерс, колишній поліцейський з Лестершира, поміщений у в’язницю на 7 років за згвалтування. Чоловік зайнявся сексом з п’яною дівчиною, яка переплутала його зі своїм хлопцем, і зняв весь процес на відео.

 

Як повідомляє Daily Mail, в момент зґвалтування жертва Роджерса була настільки п’яна, що не розуміла, з ким займається сексом. Поліцейський скористався її станом і зняв процес на відео. Пізніше Пол відправив запис своїм друзям, відредагувавши її, щоб не було чутно, як дівчина називає його чужим ім’ям.

Після арешту чоловік заперечував усі звинувачення і стверджував, що жертва дала згоду на секс з ним. Проте на необробленої записи, виявленої в мобільному телефоні Роджерса, чітко чутно, як дівчина називає ім’я свого бойфренда. Прокурор Блекберн зазначив, що жертва Пола взагалі була не в змозі дати згоду на секс через сильне сп’яніння.

Під час судового засідання Пол Роджерс був охарактеризований як “сексуальний наркоман”. Зокрема, з’ясувалося, що чоловік неодноразово відвідував свінгерські вечірки. Суд присяжних визнав колишнього поліцейського винним в згвалтуванні, і суддя Ебрахам Мунсу засудив його до 7 років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...