facebook

“Вартість проїзду підскочить до 8 гривень”: В київському метро вводять нові ціни

Для постійних пасажирів вартість поїздки у столичному метро підвищиться на 1 гривню 30 копійок у проїзних та на 1 гривню 50 копійок при поповненні картки метро на 50 поїздок, тоді як разова поїздка коштуватиме 8 гривень.

Про це під час брифінгу розповів начальник КП “Київський метрополітен” Віктор Брагінський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“При перегляді тарифу нами передбачена широка сітка тарифів, яка дасть можливість постійним користувачам Київського метрополітену економити, а саме якщо придбати проїзний квиток на місяць, то вартість однієї поїзди зросте на 1 гривню 30 копійок, якщо купувати електронну картку метрополітену вартість однієї поїздки в залежності від кількості поїздки збільшиться на 1 гривню 50 копійок”, – сказав Брагінський.

Водночас він запевнив, що усі пільги для соціально вразливих категорій населення, а таких у метрополітені 23, буде збережено.

Начальник метро додав, що отримані від зміни тарифу кошти будуть спрямовані на два основних напрямки: оплата енергоресурсів, що здорожчали, та наближення заробітної плати на підприємстві до середніх показників у столиці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося, Київська міська державна адміністрація ухвалила рішення з 14 липня встановити нові тарифи на проїзд в громадському транспорті. Так, проїзд у громадському транспорті коштуватиме 6,30 грн для постійних пасажирів і 8 грн – за разову поїздку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...