facebook

П’яні військові влаштували справжній бойовик посеред Миколаєва

Їх оперативно затримали патрульні

Вранці в четвер, 10 травня, на центральному автовокзалі в Миколаєві поліцейський патруль затримав двох військових, які відкрили стрілянину прямо на пасажирській платформі.

Про це повідомляють Новости-N.

Про те, що двоє невідомих на автовокзалі розмахують пістолетом і навіть стріляють, в поліцію надійшло повідомлення за номером екстреного виклику 102. Прибулі на місце події патрульні затримали двох молодих хлопців. Під час затримання один з них вчинив опір. На бешкетників довелося надіти наручники.У обох затриманих явними ознаками алкогольного сп’яніння.

При огляді у одного із затриманих було виявлено травматичний пістолет з патронами, у другого – ніж. Дозвіл на зброю було відсутнє. З документів у обох при собі були військові квитки.Затриманий з пістолетом пояснив, що є військовослужбовцем, проходить службу в підрозділі національної гвардії, дислокованому в м.Харкові. Другий називає себе «дембелем» – тільки-тільки звільнився в запас з військової служби.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До Миколаєва вони приїхали вчора, поїздом з Києва. Переночували в готелі, а вранці прийшли на автовокзал – за словами нацгвардейца тут працює його дівчина.

На місце події викликали представників військової служби правопорядку (військової поліції). Після оформлення протоколу вилучення зброї, затриманих доставили в Інгульський (Ленінський) райвідділ поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...